uryad-posiliv-sotsialniy-zakhist-deportovanikh-krimskikh-tatar-ta-inshikh-natsionalnostey

Уряд посилив соціальний захист депортованих кримських татар та осіб інших національностей

 • 14476 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Кабінет міністрів ухвалив постанову, яка врегульовує порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей. Це дозволить посилити соціальний захист громадян. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Мінсоцполітики.

“На засіданні уряду, 17 червня 2020 року, прийнято постанову Кабінету міністрів України “Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей, які були депортовані з території України”. Постановою врегульовано порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей”, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що необхідність в ухваленні постанови виникла у зв’язку з переданням Міністерству культури та інформаційної політики частини видатків, передбачених Міністерству соціальної політики.

“Прийняття відповідної постанови посилює соціальний захист громадян із числа депортованих кримських татар та осіб інших національностей, депортованих з території України”, - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, посол США в ОБСЄ закликав РФ припинити кампанію з придушення в Криму.

Українські Національні Новини

Політика