ukrenergo-rashisti-vdarili-po-energoobyektakh-na-zakhodi-zastosovuyut-vidklyuchennya-svitla-v-11-regionakh

Укренерго: масштаб пошкоджень від ударів співставний чи більший за наслідки минулого тижня, вводять відключення світла

 • 319732 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Російські війська сьогодні вдарили ракетами по енергооб'єктах на заході України, масштаби співставні або й більші за наслідки атак минулого тижня. У Києві та 10 областях застосовані обмеження енергопостачання, повідомили в Укренерго, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні, 22 жовтня, рашисти здійснили ще одну ракетну атаку на енергетичні об’єкти магістральних мереж західних регіонів України. Масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня", - йдеться у поідомленні.

Деталі

Як повідомляється, ремонтні бригади НЕК "Укренерго" приступлять до відновлення, щойно рятувальники ДСНС ліквідують наслідки ракетних влучань. "Спеціалісти “Укренерго” вживають всіх заходів для якнайшвидшого відновлення електропостачання в регіонах, які наразі залишилися без світла", - наголосили у компанії.

"Також наразі вимушено застосовані обмеження енергопостачання в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях", - сказано у повідомленні.

Як зазначається, обмеження споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були пошкоджені терористичними ракетними атаками.

Додамо

Споживачів закликають ощадливо споживати електроенергію впродовж всього дня і особливо в пікові години споживання - з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Українські Національні Новини

Економіка