ukrayinskiy-kanal-zalishitsya-u-kabelniy-merezhi-turechchini-sche-na-rik

Український канал залишиться у кабельній мережі Туреччини ще на рік

 • 19442 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Українському каналу в кабельній мережі в Туреччині бути. Про це повідомляє посол України у Туреччині Андрій Сибіга на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

“З гарною новиною „увійшли“ у вихідні — минулого тижня отримали підтвердження від представників TÜRKSAT(крупного турецького кабельного оператора) про продовження ще на рік транслювання у мережі українського каналу UATV. Так що України буде більше в Туреччині”, — написав посол.

Деталі

За словами посла, обговорили з представниками TÜRKSAT і низку інших цікавих ідей та проектів.

"Знову закликаю українців напередодні відкриття туристичного сезону в Туреччині: займайте активну позицію. У разі відсутності доступу до телебачення/новин українською мовою, ставте питання перед адміністраціями готелів, туроператорами, в тому числі проведення екскурсій рідною мовою", - написав Сибіга.

Він також додав, що турецький туристичний ринок швидко реагує на запити гостей. Якщо є попит- це обов’язково буде втілено.

"Зі свого боку всі офіційні звернення від Посольства направлено для забезпечення такої можливості для наших громадян", - резюмував він.

Нагадаємо

Україномовні аудіогіди впровадили у трьох музеях Туреччини.

Українські Національні Новини

Політика