ukrayinski-prikordonniki-prodovzhuyut-zdiysnyuvati-posilennya-okhoroni-kordonu-z-rf

Українські прикордонники продовжують посилену охорону кордону з РФ

 • 9575 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Прикордонники продовжують проводити посилену охорону ділянки державного кордону з Російською Федерацією, передає УНН із посиланням на прес-службу ДПСУ.

"В рамках проведення даних заходів до охорони ділянки державного кордону з Російською Федерацією в межах Сумської, Харківської та Луганської областей додатково залучені спеціальні підрозділи Східного регіонального управління Держприкордонслужби України", - йдеться в повідомленні.

Також, військовослужбовці виконуватимуть завдання по посиленню охорони ділянок державного кордону на загрозливих напрямках та по підтриманню правил прикордонного режиму в прикордонні.

За даними ДПСУ, для виконання завдань прикордонні підрозділи забезпечені всіма матеріальними та технічними засобами для автономних дій в зимовий період.

Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила в першому читанні законопроект, яким Державній прикордонній службі передаються в постійне користування земельні ділянки завширшки не менше 50 метрів уздовж лінії державного кордону.

Українські Національні Новини

Суспільство