ukrayinska-viyskova-aviatsiya-bratime-uchast-u-danish-air-show-2018

Українська військова авіація братиме участь у "Danish Air Show — 2018"

 • 13985 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Сьогодні до Королівства Данія, на авіаційну базу Ольборг, для участі у Міжнародному авіаційному показі “Danish Air Show – 2018” прибула делегація та авіаційна техніка від Повітряних Сил Збройних Сил України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу уряду.

Очолив українську делегацію начальник штабу-перший заступник командувача Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенант В’ячеслав Шамко.

Для презентації авіаційної техніки Збройних Сил України та демонстрації її можливостей у повітрі та наземному показі, підтримання іміджу Збройних Сил України на міжнародному рівні, українська військова авіації буде представлена двома винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Іл-76.

Майстерність індивідуального пілотажу на українському Су-27 демонструватиме постійний учасник міжнародних авіаційних показів в Європі (Данія, Румунія, Чехія, Словаччина, Мальта) льотчик-інструктор полковник Олександр Оксанченко.

Як повідомляв УНН, 7 червня на навчальному полігоні командування підготовки 7 Армії США в Європі в Графенвері завершився четвертий день міжнародних змагань Strong Europe Tank Challenge 2018.

Українські Національні Новини

Суспільство