ukrayina-vizme-pid-okhoronu-morskiy-kordon-vid-izmayila-do-mariupolya

Україна візьме під охорону морський кордон від Ізмаїла до Маріуполя

 • 14674 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Розгорнуте Регіональне управління морської охорони візьме під охорону весь морський кордон від Ізмаїла до Маріуполя. Про це повідомив голова Держприкордонслужби Петро Цигикал у Краматорську під час заходів в Донецько-Луганському регіональному управлінні, передає кореспондент УНН.

Керівник прикордонного відомства акцентував увагу на тому, що в умовах російської агресії, терористичних загроз та міграційної кризи прикордонники вживають додаткові заходи щодо посилення контролю за в'їздом в Україну.

"До кінця року буде розгорнуто нове Регіональне управління морської охорони, яке візьме під охорону весь морський кордон від Ізмаїла до Маріуполя, корабельно-катерний склад поповнюємо новими катерами", – сказав Цигикал.

Також він зазначив, що у відомстві створено підрозділи оперативного реагування "ДОЗОР", у тому числі й для проведення спеціальних дій на воді. Створена система бойових резервів із потужним озброєнням та бронетехнікою. А для посилення авіаційної складової у найближчі два роки для прикордонної служби будуть закуплені 24 сучасних легких патрульних вертольоти французької компанії Airbus.

Нагадаємо, майже 20 тисяч прикордонників взяли участь у відсічі та стримуванні збройної агресії Російської Федерації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП