ukrayina-posilit-ekonomichne-spivrobitnitstvo-z-norvegiyeyu

Україна посилить економічне співробітництво з Норвегією

 • 8933 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Економічна співпраця між Україною та Норвегією буде посилюватися. Про це повідомив Володимир Гройсман під час зустрічі з норвезьким бізнесом, передає УНН. 

"Потенціал економічної співпраці між Україною та Норвегію потрібно посилювати, і цьому сприяє як політичний діалог між країнами, так і розширення сфер економічної взаємодії, яке спостерігається останнім часом", – заявив Прем’єр-міністр України під час зустрічі з представниками норвезького бізнесу в Україні, що відбулася напередодні візиту Глави Уряду до Осло і стане першою міжнародною поїздкою Володимира Гройсмана в 2019 році.

Під час розмови сьогодні, Глава українського Уряду зазначив, що Норвегія – це надійний і послідовний партнер України в обох стратегічних площинах – політичній та економічній, у той час як норвезькі компанії - одні з найбажаніших інвесторів для України, зважаючи на сучасні технології та високі бізнес-стандарти.

"Цього року візит у Норвегію стане моїм першим міжнародним візитом. Ми матимемо важливі переговори із владою, а також проведемо великий діловий форум, який стане вельми представницьким", – додав Володимир Гройсман.

Як повідомляв УНН, Норвегія висловила підтримку Україні у зв'язку з ситуацією в Азовському морі

Українські Національні Новини

Політика