ukrainski-viiska-orhanizuiut-sanitarnu-zonu-a-ne-putin-danilov

Українські війська організують "санітарну зону", а не путін - Данілов 

 • 53818 переглядiв

Україна створить "санітарний кордон" навколо таких міст, як москва, щоб запобігти майбутній російській агресії після своєї перемоги, а не "санітарну зону", яку путін заявив, що хоче створити в Україні.

"Санітарна зона" буде зроблена, але не російським диктатором володимиром путіним, а українським військом. Цей "санітарний кордон" проходитиме на території кордонів таких міст як москва, може далі. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН

"Звичайно "санітарна зона" буде зроблена, але точно не путіним, а українським військом. Причому не тільки нашим  військом, я більш ніж впевнений, що в цьому братимуть участь й інші країни. Цей "санітарний кордон" проходитиме на території кордонів таких міст як може москва, може далі", -  сказав Данілов. 

Він зазначив, що Україна  точно зробить  "санітарний коридор", щоб росіяни  не нападали на  Україну. 

"І це обов'язково буде зроблено в результаті нашої перемоги. Ми це будемо ставити як одну з наших умов, що має бути "санітарний коридор", щоб вони в ніякому  разі не пхали  свого довгого носа в наші справи", - зазначив Данілов. 

Доповнення

Російський диктатор путін заявив, що хоче створити на території України "санітарну зону". 

У 2023 році Данілов заявляв, що росія не планує відновлювати ТОТ, а хоче перетворити їх на "сіру зону". 

Антоніна Туманова

Війна