ukraina-islandiia-de-dyvytysia-vyrishalnyi-match-vidboru-na-yevro-2024-khto-favoryt-bukmekeriv

Україна – Ісландія: де дивитися вирішальний матч відбору на Євро-2024, хто фаворит букмекерів

 • 29653 переглядiв

Сьогодні, 26 березня, збірна України зіграє вирішальний матч відбору на чемпіонат Європи з футболу, який влітку цього року відбудеться у Німеччині. Суперником наших футболістів буде збірна Ісландії

Сьогодні, 26 березня, збірна України зіграє вирішальний матч відбору на чемпіонат Європи з футболу, який влітку цього року відбудеться у Німеччині. Суперником наших футболістів буде збірна Ісландії, пише УНН.

Стадіон, суддівська бригада, трансляція

Номінально домашній матч збірна України зіграє у польському місті Вроцлав на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав". Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київський часом. Його дасть головний арбітр з Франції Клеман Тюрпен. Обслуговувати матч йому допомагатимуть співвітчизники:  судді на лініях - Ніколя Дано та Ерван Фінжан. Резервний арбітр - Франсуа Летесьє, арбітр VAR - Жером Брісард.

Пряма трансляція матчу в Україні на сервісі MEGOGO та регіональних каналах "Суспільного".

Як зіграли у попередньому раунді

У попередньому раунді плей-офф збірна України на виїзді лише на останніх хвилинах матчу зуміла вирвати перемогу у збірної Боснії та Герцеговини.

Господарі вийшли вперед на 56 хвилині завдяки автоголу Миколи Матвієнка. На 85 хвилині Роман Яремчук зрівняв рахунок, а на 88 хвилині з його передачі Артем Довбик поставив переможну крапку у матчі.

Ісландці, так само за виїзді обіграли збірну Ізраїлю. Пропустивши на 31 хвилині з пенальті, збірна Ісландії забила чотири голи у ворота суперника. Щоправда, два голи ізраїльтяни пропустили, коли грали у меншості.

Історія протистоянь

Вперше збірні України та Ісландії зустрілися у відборі до Євро-2000. Були зафіксовані такі результати: Україна-Ісландія – 1:1, Ісландія-Україна – 0:1.

Вдруге жереб звів обидві збірні у відборі до Чемпіонату світу-2018: Україна-Ісландія – 1:1, Ісландія-Україна – 2:0.

Хто фаворит букмекерів

Букмекери віддають перевагу нашій збірній. На перемогу України в основний час ставки приймаються з коефіцієнтом – 1,56, на перемогу Ісландії – 7,00, на нічию – 4,05.

На перемогу України за підсумком додатково часу або серії пенальті можна поставити з коефіцієнтом – 1,26, Ісландії – 4,05.

Переможець сьогоднішнього матчу у фінальній частині Євро-2024 зіграє у групі D з командами Бельгії, Словаччини та Румунії.

20.03.24, 23:59 • [views_0]

Захар Подкидишев

Спорт