u-zsu-za-dobu-zafiksovano-3-novikh-vipadki-covid-19

У ЗСУ за добу зафіксовано 3 нових випадки COVID-19

 • 9981 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. У Збройних силах України хворіють 138 осіб на COVID-19: за останню добу підтверджено 3 нових випадки захворювання. Про це повідомляє УНН із посиланням на командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 10 червня у Збройних Силах України хворіють 138 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 598 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 123 особи.

"За минулу добу зареєстровано три нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", - зазначається у повідомленні.

Окрім того, з них на стаціонарному лікувані перебуває 1 військовослужбовець (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону). На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходяться 2 особи (Київська область ˗ 1 військовослужбовець та Чернівецька ˗ 1 працівник ЗС України).

"Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", - резюмували військові медики.

Нагадаємо, станом на 8:10 10 червня в Україні зафіксовано вже 28 381 лабораторно підтверджений випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство