u-zoni-oos-aktivizuvalas-vorozha-rozvidka

У зоні ООС активізувалась ворожа розвідка

 • 8612 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. На Донбасі фіксується збільшення кількості ворожих розвідувальних груп для розвідки передових позицій підрозділів Об’єднаних сил. Про це з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив під час брифінгу речник прес-центру Міноборони Максим Праута, передає кореспондент УНН.

"За інформацією ГУР МОУ, командування російсько-окупаційних військ активізувало застосування розвідувальних підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Зокрема, збільшено кількість розвідувальних груп для розвідки передових позицій підрозділів Об’єднаних сил", - повідомив він.

Водночас, з його слів, противник намагається "забезпечити безперервність та посилення розвідки шляхом облаштування додаткових постів технічного спостереження, оснащених експериментальними засобами розвідки та іншим обладнанням з обробки і передачі інформації російського виробництва".

Окрім того, збільшилась інтенсивність залучення розвідувальних підрозділів противника для організації засідок у так званій "сірій зоні". Особовому складу цих підрозділів дозволено на свій розсуд відкривати вогонь по позиціях Об’єднаних сил із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів, додав речник МОУ.

Додамо, що за вчорашній день бойовики здійснили 9 обстрілів позицій українських військових.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП