u-zhitomirskiy-oblasti-zatrimali-lvivskiy-smittyevoz

У Житомирській області затримали львівський сміттєвоз

 • 13078 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. У місті Бердичів Житомирської області затримали вантажівку-сміттєвоз з Львівської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління поліції.

Так, про ймовірне вивантаження сміття на території недіючого підприємства до поліції 19 березня близько 1:00 ночі повідомили жителі с. Хажин.

"За словами людей, вони зупинили вантажівку-сміттєвоз з львівською реєстрацією, яка виїхала з території недіючого цегельного заводу неподалік с. Терехова, де, ймовірно, було незаконно скинуто привезене сміття", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, водієм сміттєвоза був житель Львівської області 1960 року народження. Від будь-яких пояснень він відмовився. Вантажівку доставили до відділу поліції.

"Вказана подія зареєстрована й розпочаті відповідні перевірки, у результаті яких буде визначено правову кваліфікацію", - зазначили у ГУНП.

Раніше УНН повідомляв, що вантажівку з львівським сміттям зупинили у Кіровоградській області.

Нагадаємо, сміття вивезене з території Львівської області виявляли по всій країні. Зокрема, у травні минулого року кількадесят тонн сміття зі Львова викинули у Житомирській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП