u-zelenskogo-rozpovili-khto-zaplatit-za-debati-na-olimpiyskomu

У Зеленського розповіли, хто заплатить за дебати на "Олімпійському"

 • 20561 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Згідно з домовленістю штабів, вартість дебатів на НСК "Олімпійському" становитиме 6-8 млн грн - їх оплатять кандидати в президенти. Про це заявив представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков в ефірі одного з телеканалів, передає кореспондент УНН.

"Спочатку була наша пропозиція, яку підтримав штаб Порошенка, про те, що, в першу чергу, дебатів хочуть опоненти, кандидати в президенти, тому було б неправильно навантажувати бюджет ще й витратами на цей захід. Тому в рамках виборчої кампанії було запропоновано, що витрати на дебати будуть покладені на обох кандидатів. Це від 6 до 8 млн грн за все", - зазначив глава штабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пообіцяв 19 квітня прийти на дебати на "Олімпійський"

За його словами, поки що сторони не домовилися про місце розташування сцени на стадіоні, оскільки штаб Зеленського виступає за встановлення сцени, як це роблять на концертах для збереження трав'яного покриття, штаб Порошенка ж виступає за установку ще однієї сцени позаду цієї сцени.

При цьому він додав, що участь в передвиборних дебатах не гарантують перемогу кандидату, оскільки в історії України вже були приклади того, як ігнорування дебатів не завадило перемозі кандидата в президенти Віктора Януковича і Петра Порошенка.

Нагадаємо, команди кандидатів в президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського домовилися про оренду спортивного комплексу "Олімпійський".

Українські Національні Новини

Політика