u-zelenskogo-rozpovili-khto-mozhe-zaynyati-mistse-lutsenka

У Зеленського розповіли, хто може зайняти місце Луценка

 • 41123 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Генпрокурор Юрій Луценко однозначно буде звільнений. Замінити його міг би хтось з антикорупційних активістів.Про це сказав радник екс-міністр фінансів України, член команди Зеленського Олександр Данилюк під час зустрічі з представниками компаній-членів Європейської бізнес асоціації в четвер, передає кореспондент УНН.

"Володимир (Зеленський, - ред) під час оголошення результатів виборів зробив важливу заяву: він вважає, що Луценко - людина минулого. Він (Луценко, - ред), якщо хоче, (зможе, - ред) повернутися в політику. Але точно піти з поста генерального прокурора....У нас достатньо людей, які можуть проявити себе на цій посаді і мають хорошу репутацію", - зазначив Данилюк. 

На думку Данилюка, генпрокурором міг стати хтось з антикорупційних активістів, які непогано зарекомендували себе останніми роками.

Крім того, однією з умов збереження посад нинішніми керівниками НАБУ та САП Данилюк назвав швидку демонстрацію їхніми органами реальних результатів, які наразі негативні 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Зеленського планує переглянути взаємодію з МВФ

Він також додав, що у Зеленського виступають за перезавантаження Антимонопольного комітету та НКРЕКП. 

Як повідомляв УНН, кандидат у президенти Володимир Зеленський анонсував кадрові призначення.

Українські Національні Новини

Політика