u-zaporizkiy-shkoli-rozpilili-gaz-do-likariv-zvernulisya-28-ditey

У запорізькій школі розпилили газ: до лікарів звернулися 28 дітей

 • 9414 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. У результаті розпилення газу із балончика у школі у Запоріжжі 28 дітей звернулися до лікарні та знаходяться під наглядом медичних працівників. З них 27-х відпустять із батьками додому. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області, передає УНН.

Як з'ясувалося, близько 10:00 учениця школи з необережності розпорошила газовий балончик у приміщенні перед їдальнею. Дітей вивели на вулицю, а приміщення провітрили. Заняття у школі продовжили.

"У результаті події до дитячої лікарні звернулися 28 дітей, які на даний час знаходяться під наглядом медичних працівників із підозрою на інгаляційне отруєння. 27 дітей будуть відпущені із батьками додому. Одного учня лікарі залишать на деякий час під наглядом. Загрози здоров’ю школярів немає", – зазначили в поліції.

Працівники поліції встановили особу порушниці. Нею виявилася дівчинка 2004 року народження. З нею провели профілактичну бесіду. А на опікуна школярки, жінку 1946 року народження, склали адміністративний протокол за ознаками ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Нагадаємо, в одній зі шкіл Запоріжжя, у їдальні, розпилили газ із балончика.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП