u-vms-nazvali-stroki-budivnitstva-operativnogo-tsentru-v-ochakovi-za-pidtrimki-ssha

У ВМС назвали строки будівництва оперативного центру в Очакові за підтримки США

 • 38705 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Будівництво оперативного центру Військово-морських сил України на військово-морській базі в Очакові інженерними підрозділами США планується завершити до кінця 2018 року. Про це на запит УНН відповіли в командуванні Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

"Інженерні роботи щодо будівництва оперативного центру для ВМС ЗС України, за участю фахівців ЗС США, в м. Очаків, Миколаївської області ще тривають. Планується завершення будівельних робіт до кінця 2018 року", - повідомили УНН в командуванні ВМС.

Зазначимо, будівництво в Очакові у Миколаївській області оперативного центру для ВМС розпочали ще на початку серпня минулого року інженерно-будівельні частини військово-морських сил США.

У військово-морських силах тоді пояснили, що морський оперативний центр буде служити як головний планувальний і оперативний центр під час майбутніх військових навчань, що проводяться Україною.

Як повідомляв УНН, США оголосили конкурс на будівництво огородження периметру безпеки для української військово-морської бази в Очакові у Миколаївській області. Про це йдеться у контракті від командування інженерних військ міністерства військово-морських сил США, розміщеному на сайті Federal Business Opportunities.

Українські Національні Новини

Суспільство