u-venesueli-stavsya-proriv-na-naftoprovodi-visota-fontanu-dosyagala-10-metriv

У Венесуелі стався прорив на нафтопроводі: висота "фонтану" досягала 10 метрів

 • 14743 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Жителі штату Сулія в Венесуелі, повідомили про витік нафти через розрив свердловини, яка, ймовірно, не діяла в цьому районі. Нафта била фонтаном з труби. Про це інформує УНН з посиланням на Еl Рitazo.

Деталі

Очевидці інциденту повідомляли, що висота струменя досягала приблизно 10 метрів у висоту.

"... Це було схоже на чорний вулкан, і ми подзвонили владі, щоб з'ясувати, що відбувається", - сказала місцева жителька.

У звіті Операційної зони з оцінки збитків та аналізу потреб йдеться, що причиною прориву стала відмова гирла свердловини.

Посадові особи з пожежного управління прибули до місця події, щоб оцінити збиток і почати ремонт.

Повідомляється, що свердловині виповнилося 107 років з моменту запуску. Це перша промислова нафтова свердловина в Венесуелі. Зі свердловини видобувають 20 барелів нафти за добу.

#Zulia Habitantes del sector La Planta de Baralt, en la Costa Oriental del Lago, reportaron una fuga de petróleo en pozo de la zona este sábado 31 de julio. Vía @mayrethc Video: cortesía pic.twitter.com/2biDKRXU1d

— El Pitazo (@ElPitazoTV) July 31, 2021

#Zulia Desde varias calles del sector La Planta, en Mene Grande, los vecinos podían ver el petróleo que salía desde una tubería en un pozo que presuntamente estaba inactivo. Vía @mayrethc pic.twitter.com/NuICMyR1o0

— El Pitazo (@ElPitazoTV) July 31, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу