u-tsentri-kiyeva-vbili-cholovika

У центрі Києва вбили чоловіка

 • 22885 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. До Печерського управління зі спецлінії "102" вчора ввечері надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саперне поле сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. По прибуттю медики констатували смерть 26-річного місцевого мешканця. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції.

"До Печерського управління зі спецлінії "102" вчора ввечері надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саперне поле сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. По прибуттю медики констатували смерть 26-річного місцевого мешканця", - сказано у повідомлені.

Свідки правоохоронцям розповіли, що у потерпілого відбувся дорожній конфлікт із невідомим, який вигулював двох собак. Незнайомець вдарив опонента, від чого той впав і помер на місці.

Для встановлення причин смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу. Поліцейські проводять заходи для затримання зловмисника.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події.

Як повідомляв УНН, на Вінничині у квартирі вбили чотирьох людей, двоє з них діти

Українські Національні Новини

Кримінал та НП