u-trokh-zhiteliv-kiyivschini-viluchili-arsenal-zbroyi

У трьох жителів Київщини вилучили арсенал зброї

 • 12366 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Впродовж доби у Київській області поліція вилучила арсенал зброї у трьох чоловіків. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП в області.

"Минулої доби, 26 вересня, на території Київської області проведено низку розшукових заходів та слідчих дій, під час яких вилучено з незаконного обігу зброю та набої", - йдеться у повідомленні.

Так, працівники Бориспільського відділу поліції ГУ НП в Київській області під час обшуку в будинку місцевого 52-річного безробітного жителя виявили та вилучили: гвинтівку Мосіна з оптичним прицілом, пістолет-кулемет Шпагіна, пістолет Токарєва, мисливську рушницю та понад 200 різнокаліберних набоїв. Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

У жителя міста Васильків правоохоронці вилучили перероблений револьвер.

Водночас у жителя міста Ірпінь вилучили понад 30 різнокаліберних набоїв.

За усіма фактами незаконного зберігання зброї та боєприпасів тривають досудові розслідування за ст. 263 (незаконне зберігання зброї) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на експертизи.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва поліція затримала чоловіка, який мав при собі снайперську гвинтівку та набої до неї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП