u-stenfordi-vikladach-zarazivsya-koronavirusom-zanyattya-skasovani

У Стенфорді викладач заразився коронавірусом, заняття скасовані

 • 13216 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. У Стенфордському університеті в США ухвалили рішення призупинити заняття через загрозу поширення коронавірусу. Про це повідомляє УНН з посиланням на Palo Alto.

"Стенфордський університет став другим університетом США, який скасував очні заняття, щоб запобігти поширенню нового коронавірусу. У п'ятницю університет також оголосив, що два студента бакалаврату, можливо, заразилися коронавірусом і перебувають у самоізоляції, а також, що викладач медичного факультету показав позитивний результат на COVID-19", - пише видання.

Так, починаючи з понеділка, 9 березня, усі класи будуть переведені в онлайн-режим "у міру можливості".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через коронавірус у світі може померти від 15 млн людей, а світовий ВВП втратити до 9 трлн дол. - дослідження

"В останні два тижні зимового кварталу, починаючи з понеділка, 9 березня, заняття в Стенфорді не проводитимуться з фізичною присутністю. У міру можливості ми будемо переводити заняття в онлайн-формати замість навчання з фізичною присутністю. Будь-які випускні іспити в зимовому кварталі, які повинні були проводитися особисто, тепер повинні будуть проводитися в домашньому форматі, відповідно до університетських правил проведення таких іспитів", - повідомляється на сторінці вишу.

Нагадаємо, що Apple рекомендує своїм співробітникам в Каліфорнії працювати з дому через коронавірус.

Українські Національні Новини

Новини Світу