u-spravi-lavrinovicha-prodovzhili-doslidzhennya-pismovikh-dokaziv-prokuroriv

У справі Лавриновича продовжили дослідження письмових доказів прокурорів

 • 8114 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Сьогодні в Подільському районному суді Києва під час розгляду кримінального провадження колишнього міністра юстиції України Олександра Лавриновича у справі повернення до Конституції 1996 року, продовжили дослідження письмових доказів прокурорів. Про це повідомили журналісту УНН в прес-службі Подільського районного суду Києва.

"Сьогодні (в Подільському районному суді Києва стосовно справи колишнього міністра юстиції України Олександра Лавриновича –ред.) продовжилося дослідження письмових доказів прокурорів. Наступне засідання призначене на 30 квітня о 10:00", - сказали в прес-службі.

Нагадаємо, 17 квітня 2018 року захисту екс-міністра юстиції України Олександра Лавриновича вручили обвинувальний акт у справі повернення до Конституції 1996 року.

Обвинувальний акт щодо Лавриновича, який обвинувачується у вчиненні за попередньою змовою дій, направлених на захоплення колишнім президентом України державної влади (ч.2 ст.27, ч.1 ст.109 КК України), скерували до суду 18 квітня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП