u-spravi-buzini-pochali-ogoloshuvati-obvinuvalniy-akt

У справі Бузини почали оголошувати обвинувальний акт

 • 9535 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. У понеділок, 8 квітня, у Шевченківському районному суді Києва розпочався судовий розгляд у справі про вбивство журналіста Олеся Бузини, на якому прокурор приступив до оголошення обвинувального акту. Заслухавши більше половини тексту суд оголосив перерву у засіданні до 15 квітня. Про це УНН повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

"У понеділок, 8 квітня, у Шевченківському районному суді Києва розпочався судовий розгляд у справі про вбивство журналіста Олеся Бузини, на якому прокурор приступив до оголошення обвинувального акту. Заслухавши більше половини тексту суд оголосив перерву у засіданні до 15 квітня. Перед цим, на початку засідання, сторона захисту внесла чергові клопотання про відвід всього складу суду присяжних, у задоволенні яких суд відмовив. Суд розцінив це як зловживання правом стороною захисту з метою затягування розгляду справи", - повідомила вона. 

Нагадаємо, 16 квітня 2015 року вдень у дворі власного будинку був розстріляний журналіст Олесь Бузина. Він отримав 4 вогнепальних поранення, одне з яких у голову.

МВС оголосило підозри у вбивстві журналіста і письменника Бузини двом жителям столиці — Андрію Медведьку та Денису Поліщуку. Підозрюваних затримали 18 червня.

27 червня 2017 року прокуратура Києва завершила досудове розслідування щодо Андрія Медведька і Дениса Поліщука, яких підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

9 серпня 2018 року у справі вбивства Бузини визначили склад присяжних.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП