u-sluzi-narodu-prokomentuvali-obshuki-na-telekanali-1-1

У "Слузі народу" прокоментували обшуки на телеканалі 1+1

 • 25224 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Фракція "Слуга народу" сьогодні, 6 лютого, можливо вийде із заявою щодо обшуків на телеканалі 1+1, що відбулися вчора. Про це заявив у кулуарах Ради народний депутат від фракції Олександр Качура, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на питання, чи обговорювали сьогодні на засіданні фракції з Президентом України Володимиром Зеленським обшуки на телеканалі 1+1, Качура сказав: "Так, ми сьогодні обговорювали це питання. Він, насправді, теж дізнався із ЗМІ про те, що відбувається така ситуація. Він доручив СБУ, щоб вони розібралися по цьому питанню, в чому була ситуація. Я думаю, що сьогодні відбудеться заява і СБУ з цього приводу і, можливо, нашої політичної фракції, можливо, буде заява щодо обшуків, які відбулися на телеканалі".

Нагадаємо, співробітники СБУ прийшли з обшуками на телеканал 1+1. Пізніше народний депутат України Олександр Дубінський повідомив, що обшуки на телеканалі 1+1 ведуть з метою "знайти пристрій, за допомогою якого співробітник телеканалу міг проводити запис під час наради Прем’єр-міністра Олексія Гончарука в Кабінеті міністрів".

Згодом група "1+1 медіа" підтвердила, що у приміщенні редакції програми "Гроші" відбувається обшук робочих місць журналістів офіцерами СБУ. Вони звернулись до голови СБУ Івана Баканова з проханням прокоментувати ситуацію.

Українські Національні Новини

Політика