u-sluzi-narodu-pidtverdili-scho-milovanov-vidmovivsya-pratsyuvati-v-novomu-uryadi

У "Слузі народу" підтвердили, що Милованов відмовився працювати в новому уряді

 • 18305 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Тимофій Милованов відмовився від посади міністра аграрної політики, тож його кандидатуру пропонувати не будуть. Про це повідомив народний депутат з фракції Слуга народу Данило Гетманцев, передає кореспондент УНН.

"Милованов... відмовився від цієї посади, причин не пояснював", - сказав Гетманцев.

Нардеп припустив, що Милованов, ймовірно, не бачить, як організувати роботу на запропонованій посаді.

Також Гетманцев припустив, що кілька крісел у Кабміні залишаться вакантними, адже під час позачергового засідання парламенту не вдасться проголосувати за весь склад уряду.

Як раніше повідомляв УНН, 4 березня відбудеться позачергове засідання Верховної Ради, що може затягнутись десь до 21:00.

Очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки Прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, якій ймовірно збережуть свої посади.

Кому вдасться зберегти свої посади розповів й перший заступник голови фракції “Слуга народу” у Верховній Раді і голова однойменної партії Олександр Корнієнко.

Українські Національні Новини

Політика