u-sluzi-narodu-pidrakhuvali-skilki-chasu-potribno-na-rozglyad-pravok-do-zakonu-pro-rinok-zemlyu

У "Слузі народу" підрахували, скільки часу потрібно на розгляд правок до закону про ринок землі

 • 15642 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Понад 4 тисячі поправок до законопроекту про відкриття ринку землі планують розглянути за один-два тижні. Про це у кулуарах Верховної Ради розповів журналістам народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Качура, передає УНН.

"Всі ми не розглянемо ні сьогодні, ні завтра, я думаю, що і не через декілька днів. Я так порахував математично, у мене була не дужу гарна оцінка, але я підрахував на калькуляторі, скільки треба часу – це треба тиждень-два, якщо ми будемо у цілодобовому режимі так працювати, і всі правки розглядати", - розповів Качура.

Він також зазначив, що все ж були такі народні депутати, які не будуть наполягати на своїх правках, відповідно, строк скорочується.

"Тому спрогнозувати, скільки це займе часу – дуже важко. Я думаю, що навіть Ванга не могла б спрогнозувати, коли приймуть ці правки", - додав нардеп.

Нагадаємо, що нардепи планують обговорити всі 4 тисячі правок до закону про землю.

Як раніше повідомляв УНН, Верховна Рада України при заблокованій президії почала розгляд у другому читанні проекту закону №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні.

Українські Національні Новини

Політика