u-slavutichi-pid-chas-konfliktu-bilya-baru-zarizali-cholovika

У Славутичі під час конфлікту біля бару зарізали чоловіка

 • 12538 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Вчора біля одного з барів міста Славутич Київської області сталася бійка між місцевими жителями, в ході якої один чоловік загинув. Про це повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції в області, передає УНН.

За інформацією поліції, трагедія сталася 21 липня, до світанку, біля одного з барів Славутича. Під час бійки між місцевими жителями один чоловік завдав удар ножем в область шиї іншому. Внаслідок отриманої травми, потерпілий загинув на місці події.

За даними місцевих ЗМІ, загиблий був журналістом, втім поліція ці дані спростувала.

В ході досудового розслідування правоохоронці попередньо встановили трьох підозрюваних, які, за показами свідків, утекли з місця події після завдання смертельної рани жертві.

За декілька годин працівники поліції встановили місцеперебування двох підозрюваних, в тому числі, чоловіка, який, власне, наніс смертельне ножове поранення. Перед затриманням він вирішив самостійно вийти до працівників правоохоронних органів.

Крім цього, під час проведення невідкладного обшуку автомобіля одного з затриманих, було виявлено і вилучено ніж та кастет як речові докази у вчинені злочину. Їх буде направлено на експертизу.

Підозрювані затримані та утримуються в ізоляторі тимчасового тримання. До суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У зв’язку з цим, відкрито кримінальне провадження за п.7 ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" кк України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, в Одесі на пляжі зарізали громадянина Марокко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП