u-rf-nemaye-zhodnikh-dobrovolchikh-batalyoniv-danilov

У рф немає жодних добровольчих батальйонів – Данілов

 • 105222 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що в російській федерації немає жодних добровольчих батальйонів. В такі угрупування люди вступають за контрактами, а не добровільно. Про це він повідомив в ефірі українського телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Вони дивились які в нас були батальйони у 2014 році сформовані, саме добровольчі. Вони були сформовані переважна більшість за територіальною ознакою і назви такі мали територіальні. Вони зараз зробили таку кальку і вважають, що ці люди будуть добровільно йти на фронт. Вони не йдуть добровільно, вони підписують контракти», - сказав Данілов.

Деталі

За його словами, зараз росія максимально збільшує кількість грошей яку вона готова платити цим людям, які йдуть на вірну загибель. Ці суми зараз у рф почали сягати шалених цифр, у порівнянні з тим рівнем життя, який є на території росії.

«Я хочу звернути увагу, що ніякого добровольчого батальйону "Москва" чи "Петербург" не існує і навряд чи буде існувати. Якщо вони будуть існувати на папері, там будуть якути, чуваши, там будуть скажімо так ті люди, яких вони колонізували свого часу», - розповів Данілов.

Доповнення

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький повідомляв, що до кінця липня росія планує сформувати 16 нових батальйонів та формує ще один корпус у Нижньогородській області.

Українські Національні Новини

Політика