u-radu-napravili-zakonoproekt-pro-stvorennya-regulyatora-u-sferi-transportu-goncharuk

У Раду направили законопроект про створення регулятора у сфері транспорту – Гончарук

 • 9994 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Уряд схвалив та направив у парламент законопроект про створення Національної комісії у сфері транспорту. Про це написав у своєму Telegram Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає УНН.

"Ціни на всі транспортні перевезення в Україні будуть ринковими та адекватними. Для цього уряд схвалив та направив у парламент законопроект про створення Національної комісії у сфері транспорту", - написав Гончарук.

За його словами, регулятор формуватиме тарифи на послуги суб’єктів природних монополій, видаватиме ліцензії у сфері залізничного транспорту та перевірятиме виконання їх умов.

"Завдання цього органу: формувати цінову та тарифну політику із застосуванням стимулюючих механізмів, контролювати ціноутворення та не допускати перехресне субсидіювання, сприяти розвитку конкуренції на ринку", - зазначив Прем’єр-міністр.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів про співпрацю з міжнародними партнерами з отримання цифрових дозволів на автомобільні перевезення.

Українські Національні Новини

Політика