u-putina-zrobili-zayavu-schodo-ukrayinskoyi-formi-z-krimom

У Путіна зробили заяву щодо української форми з Кримом

 • 31369 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Кремль виходить з того, що всі аспекти чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) регулюються УЄФА. Про це заявив ТАСС прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи ситуацію з новою формою збірної України з Кримом, передає УНН.

Цитата

"Регулювання всіх аспектів здійснюється УЄФА", - сказав Пєсков, відповідаючи на питання ЗМІ, чи будуть обмеження з боку РФ на використання такої форми, якщо українська збірна потрапить у чвертьфінальний матч Євро-2020 в Санкт-Петербурзі.

Додамо

Раніше на нову форму збірної України з футболу відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова. За її словами, українська футбольна команда на своїй формі приєднала територію України до "російського Криму".

Нагадаємо

Сьогодні глава Української асоціації футболу представив нову форму збірної України, в якій команда проведе Євро-2020. Головною особливістю форми стало окреслення меж України, в які також входить Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлість і дрібна провокація: у Російському футбольному союзі відреагували на зображення Криму на формі збірної України

Чемпіонат Європи пройде з 11 червня по 11 липня. У групі C збірна України зіграє з Нідерландами, Австрією і Північною Македонією.

Українські Національні Новини

Політика