u-prikveli-do-gri-prestoliv-gratimut-aktori-yunikh-dambldora-ta-grindelvalda

У приквелі до "Гри престолів" гратимуть юні Дамблдор та Ґріндельвальд

 • 31218 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. У приквелі до популярного серіалу "Гра престолів" зніматимуться актори, які зіграли юних чарівників Альбуса Дамблдора та Ґелерта Ґріндельвальда з кіновсесвіту "Гаррі Поттера". Про це повідомляє УНН з посиланням на НВО.

Актори Тобі Регбо і Джеймі Кемпбелл Бауер, які пройшли кастинг нового серіалу, грали світлого та темного чарівників Альбуса Дамблдора і Ґелерта Ґріндельвальда у часи їхної юності в фільмах "Гаррі Поттер і дари смерті" 2010 року та "Фантастичні звіри: Злочини Гріндельвальда" 2018 року.

Також кастинг пройшли актори Наомі Аккі ("Леді Макбет”), Деніз Гоу ("Понеділок"), Джорджі Хенлі ("Хроніки Нарнії”) і Алекс Шарп ("Як поговорити з дівчатами на вечірках”).

Молоді зірки приєднаються до заявлених раніше Наомі Уоттс і Джоша Уайтхаус.

"Пріквел розповість про те, що відбувалося за тисячі років до подій, описаних в "Грі престолів": глядачі зможуть побачити сходження світу від золотої епохи Героїв до самим темним днях і дізнатися жахливі секрети історії Вестероса, появи білих ходоків і багато іншого", – розповіли в НВО.

Зніме пілотний епізод пріквела "Гри престолів" С. Дж. Кларксон ("Джессіка Джонс”, "Вініл”). Вона також виступить його виконавчим продюсером.

Авторами поки ще безіменного проекту є сценаристка Джейн Голдман і письменник Джордж Мартін.

Як раніше повідомляв УНН, Дональд Трамп використовував серіал "Гра престолів", щоб нагадати про стіну на кордоні з Мексикою, яку, на його думку, необхідно звести з міркувань національної безпеки. 

Українські Національні Новини

Культура