u-povitryanikh-silakh-prokomentuvali-droni-nad-moskvoyu

У Повітряних силах прокоментували дрони над москвою

 • 731470 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат прокоментував появу дронів над москвою сьогодні, передає УНН.

Деталі

"Те, що в небі росії, не коментуємо зазвичай. Може, когось вгамують, а когось роздратують", - сказав Ігнат в ефірі телемарафону, коментуючи, чи, на його думку, БПЛА невідомого походження у небі російської столиці сьогодні вгамують злість когось у москві.

"Агонія кремлівського режиму вже не знає, як дати собі в цьому раду, тому що немає успіхів очевидних, яких вони хотіли б досягти і тому, все що залишається - кошмарити нас ударами..." - сказав він.

Говорячи про дрони над москвою, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат також розповів 24 каналу, що росіяни самі себе довели до такого стану. Ігнат в цьому ж коментарі наголосив, що подібні ситуації, які трапляються у росії, як повідомляється, "безумовно, тішать і радують українців". Особливе задоволення – спостерігати за тим, як тече жовч із вух російської пропагандистки ольги скабєєвої.

"Приємно бачити, як вже деякі росіяни реагують на те, що відбувається, і що війна їх все-таки торкнеться: можуть в армію забрати і в пакеті привезти" - додав він.

Нагадаємо

За даними російських медіа, під ранок москву і околиці "атакували" близько 25 безпілотників. Тим часом у мо рф "побачили" 8 безпілотників. А слідчий комітет росії почав розслідування.

Українські Національні Новини

Суспільство