u-portakh-odesi-zaprovadili-elektronnu-chegu-dlya-suden-scho-pryamuyut-zernovim-koridorom

У портах Одеси запровадили електронну чергу для суден, що прямують “зерновим коридором”

 • 168993 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Електронну чергу для суден, що прямують “зерновим коридором”, запровадили у портах Великої Одеси, передає УНН із посиланням на Адміністрацію морпортів України.

Фахівці ДП "АМПУ" 25 жовтня презентували електронну чергу на підхід та обробку суден, що прямують до портів Великої Одеси зерновим коридором. 

Цитата

«Впровадження електронної черги для обробки суден у портах Великої Одеси – черговий крок до створення більш прозорих та комфортних умов для бізнесу» – зазначив керівник підприємства Олексій Востріков.

Додамо

Подібна технологія була раніше впроваджена та показала свою ефективність у Дунайських портах. Однак, на відміну від Сулинського каналу, де електронна черга не змінюється, тут допустимі зміни, пов'язані з технічними нюансами, такими як неготовність судна до огляду тощо. Проте з кожної такої нагоди в електронній черзі навпроти судна будуть вказані об'єктивні причини такої перестановк.

З сьогоднішнього дня електронна черга публікується на офіційному сайті ДП «АМПУ».

Нагадаємо

Україна відправила на експорт вже 8,9 млн тонн агропродукції "зерновим коридором", сьогодні з українських портів вийшли ще 4 судна.

Українські Національні Новини

Економіка