u-pensilvanii-spalakhnuv-zavod-z-vyrobnytstva-snariadiv-dlia-armii-ssha

У Пенсільванії спалахнув завод з виробництва снарядів для армії США

 • 111888 переглядiв

На заводі General Dynamics у Скрентоні, штат Пенсильванія, який виробляє артилерійські снаряди для армії США, спалахнула невелика пожежа, але її швидко загасили, обійшлося без жертв.

У місті Скрантон (штат Пенсільванія) сталася пожежа на заводі з виготовлення снарядів, пише Atlas News із посиланням на виробника військової техніки General Dynamics, передає УНН. Через деякий час у компанії уточнили, що пожежа згашена, постраждалих немає.

Деталі

Займання сталося о 15:00 за місцевим часом. Причини пожежі невідомі. Його площа також не уточнюється, однак у General Dynamics уточнили, що пожежа була "невеликою".

Підприємство у Скрантоні — один із семи заводів, які виробляють бойове спорядження для американської армії. Зокрема, він виробляє великокаліберні металеві снаряди, артилерійські 155-м та 105-мм снаряди. Завод перебуває у віданні Об'єднаного командування боєприпасів армії США.

Вибухи в окупованому Бердянську: місцеві кажуть про влучання по базі росіян на заводі "Південгідромаш"15.04.24, 19:23 • [views_0]

Лілія Подоляк

Суспільство