u-parizhi-timchasovo-zakrili-eyfelevu-vezhu-cherez-strayk

У Парижі тимчасово закрили Ейфелеву вежу через страйк

 • 11616 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Ейфелева вежа в Парижі закрита для відвідувань 5 грудня через страйк профспілок Франції. Про це повідомляється на сторінці вежі в Twitter, передає УНН.

"Через національний страйк я сьогодні закрита. Доступ до моєї еспланади (відкритого майданчика) залишається відкритим і безкоштовним", - написали в блозі вежі.

У свою чергу, Музей Лувра залишається відкритим, незважаючи на страйки, проте сьогодні можна відвідати не всі експозиції.

"Музей відкритий сьогодні. У зв'язку зі страйками громадського транспорту у четвер, 5 грудня, деякі виставкові зали будуть закриті. Відвідувачі з заброньованими квитками зможуть відвідати експозиції Léonard", - написали на сторінці музею в Twitter.

Нагадаємо, у Франції почалася національний страйк проти пенсійної реформи - 5 грудня в країні заздалегідь назвали "чорним четвергом".

У Парижі дуже багато театрів були змушені скасувати заплановані на вечір вистави. Головні музеї столиці оголосили про ризик повного або часткового закриття у зв'язку зі страйком. Дирекція Лувру не виключає, що музей відкриється пізніше звичайного. У музеї Орсе допускають закриття всіх експозицій.

Нагадаємо, у столиці Франції введені підвищені заходи безпеки через побоювання заворушень.

Українські Національні Новини

Новини Світу