u-nsk-olimpiyskiy-vidmovilisya-nazivati-sumu-za-orendu-stadionu-na-chas-debativ

У НСК "Олімпійський" відмовилися називати суму за оренду стадіону на час дебатів

 • 94860 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. У відділі організації заходів головної спортивної арени держави на відріз відмовилися надавати будь-яку інформацію про вартість оренди стадіону. Про це повідомляє кореспондент УНН.

"Ну не смішіть... Якщо ви, знову ж таки, про Зеленського, про виступ ... Хлопці, Вам ніхто не скаже ніякої вартості. І це нормально. Чому не скажу? Я не маю права видавати, хто скільки і куди заплатив. Є договір, є правила проведення заходів на стадіоні. Вони дотримуються", - повідомила співробітниця стадіону.

Також, на офіційний запит до відділу по роботі зі ЗМІ "Олімпійського" УНН не отримали ніяких конкретних відповідей на питання, що нас цікавили.

"Шановні колеги! Дякуємо за ваш запит. Ми розуміємо ваш інтерес до теми можливого проведення дебатів кандидатів у Президенти України на НСК "Олімпійський" та повідомляємо. Медіа-брифінг для представників Засобів масової інформації відбудеться на території НСК "Олімпійський" у найближчі кілька днів. На питання журналістів відповість офіційний представник головної арени України. Про точну дату та час проведення брифінгу буде повідомлено додатково", - повідомляється в листі.

Додамо, що нардеп Ольга Червакова на своїй сторінцї у Facabook повідомила, що дебати на стадіоні збільшать витрати Державного бюджету на їхню організацію мінімум на 120 тисяч гривень. Саме стільки коштує оренда НСК "Олімпійський" на один день.

Додамо, що Порошенко пропонує Зеленському завтра пройти медекспертизу на "Олімпійському".

Також, стало відомо причину появи диму на стадіоні "Олімпійський".

Українські Національні Новини

Політика