u-nkrekp-prokomentuvali-informatsiyu-pro-viziti-tarasyuka-do-rf

У НКРЕКП прокоментували інформацію про візити Тарасюка до РФ

 • 18471 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. У Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг прокоментували інформацію про візити свого керівника Валерія Тарасюка до РФ, повідомляє УНН.

Зокрема повідомили, що минулого року він був з робочим візитом у Мінську.

"У грудні 2019 року Голова НКРЕКП Тарасюк В.В., відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України (для службового користування), був у Берліні та Мінську як член делегації КМУ для участі у тристоронніх переговорах між Україною, Європейським Союзом та Російською Федерацією щодо умов транспортування газу з Російської Федерації транскордонними газопроводами 2020 року", - повідомили у НКРЕКП.

Раніше народний депутат, член ТСК ВР Валентин Наливайченко повідомляв, що 18 грудня 2019 року Тарасюк перетнув український кордон рейсом "Київ-Берлін", а пізно вночі 20 грудня повернувся в Україну рейсом "Мінськ-Київ", допускаючи, що у такий спосіб Тарасюк відвідував РФ. Також Наливайченко вказав, що Тарасюк і раніше виїжджав до РФ, зокрема 6 червня 2018 року прямим залізничним сполученням "Київ-Москва". Усі ці факти Наливайченко скерував до Служби безпеки України.

Українські Національні Новини

Політика