u-mzs-rozpovili-skilki-sposterigachiv-za-kordonom-mayut-kandidati-u-prezidenti-ukrayini

У МЗС розповіли, скільки спостерігачів за кордоном мають кандидати у президенти України

 • 7809 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. За кордоном, станом на 27 березня, вже зареєстровано 153 спостерігача за виборами Президента України, які відбудуться 31 березня. Частина з них - від громадських організацій, але більшість - від кандидатів у президенти. Про це під час брифінгу в Києві розповів директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, передає кореспондент УНН.

“Наразі у нас зареєстровано 153 спостерігачі”, — сказав Погорельцев.

З його слів, від ГО “Електронна демократія” зареєстрована 1 особа, від ГО “Опора” — 13 осіб, від “Передових правових ініціатив” — 18 осіб.

“І від кандидатів у президенти зареєстровано: від Анатолія Гриценка - 14 спостерігачів, Олега Ляшка — 1 особа, Володимира Зеленського — 51 особа, Руслана Кошулинського — 28 осіб, Юлії Тимошенко — 25 осіб і від Олександра Шевченко — 2 особи”, — сказав директор Департаменту консульської служби МЗС.

Нагадаємо, 25 березня Центральна виборча комісія завершила процес реєстрації офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України. Всього зареєстровано 2 344 офіційних спостерігачів.

Українські Національні Новини

Політика