u-mzs-rozpovili-pro-pozov-poroshenka-do-vvs

У МЗС розповіли про позов Порошенка до ВВС

 • 8354 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Судовий позов Президента Петра Порошенка до британської ВВС стосовно інформацію про плату за зустріч із президентом США Дональдом Трампом не буде мати іміджевих втрат для України. Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін у ефірі "Сніданку з 1+1", передає кореспондент УНН.

"Іміджевих ризиків для України, звичайно, не буде", - підкреслив міністр.

При цьому він додав, що кожен може захищати себе в судах, оскільки ці інстанції саме для цього і створені.

"В Штатах це (зустрічі з президентом через хабарі – ред.) так не працює. Всі прекрасно зрозуміють. З Манафортом, може, і працює, але це було в попередній реальності", - прокоментував він також інформацію, оприлюднену раніше ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Єврокомісії підготували позов проти Польщі через судову реформу

При цьому він додав, що у ВВС є великий досвід роботи в судах. Крім того, міністр нагадав, що відповідна агенція дотримується журналістських стандартів. "Так що подивимось на результат", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше іноземні ЗМІ повідомляли, що Президент Петро Порошенко подав в суд на британську медіа компанію ВВС через оприлюднену інформацію про те, що заплатив за зустріч з головою Білого дому Дональдом Трампом 400 млн доларів. Відповідна публікація з'явилась ще в травні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: суд відхилив позов Ешлі Джадд до Вайнштейна, вона була готова його зняти - якщо їй присудять "Оскар"

Українські Національні Новини

Політика