u-mumbayi-na-foni-zlivi-obvalilasya-stina-troye-poranenikh

У Мумбаї на фоні зливи обвалилася стіна, троє поранених

 • 7531 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Індійський мегаполіс Мумбаї прокинувся від сильних дощів в п'ятницю вранці після тривалої посухи, злива викликала підтоплення в декількох місцях, що призвело до заторів. На тлі негоди обрушилася стіна, у результаті чого троє людей постраждали. Про це УНН повідомляє з посиланням на Times of India.

Злива вплинула і на роботу залізниці, спровокувавши затримки. Приміські поїзди, які вважаються важливими для сполучення з Мумбаї, спізнювалися на 10-15 хвилин. Деякі пасажирські автобуси змінили маршрут через підтоплення. Також зазначено, що довелося закрити жваве метро в передмісті Андхері.

На тлі зливи в п'ятницю близько 16 години за місцевим часом в районі Мумбаї Дадар обрушилася підпірна стіна. Три людини отримали поранення. Постраждалі були відправлені до лікарні. Їхній стан стабільний.

У місті відбулися перебої з електропостачанням у декількох районах, зокрема в частині Бандри і Чембура. Компанії-постачальники електроенергії заявили, що це може бути локальною проблемою, яка виникає через підтоплення кабелів. Фірми заявили, що у них є команди, готові до надзвичайних ситуацій.

Метеорологи прогнозують помірні дощі з декількома періодами сильних злив у фінансовій столиці Індії протягом наступних 24 годин.

Нагадаємо, у травні Індією пронісся циклон "Фані". Кількість жертв цього циклону в Південній Азії досягла 77 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу