u-moz-stvorili-multfilmi-pro-te-yak-ne-zakhvoriti-na-koronavirus

У МОЗ створили мультфільми про те, як не захворіти на коронавірус

 • 65091 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. У Міністерстві охорони здоров’я створили на фоні спалаху нового коронавірусу два мультфільми: "Якщо ви захворіли" та "Як захиститись від коронавірусної інфекції COVID-19". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МОЗ.

У МОЗ зазначили, що не захворіти на коронавірус можна, якщо дотримуватися простих правил.

"Для профілактики захворювання коронавірусної інфекції COVID-19 слід дотримуватись стандартних рекомендацій: часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами; під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою; уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель; не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, із 27 лютого в Україні почнуть діяти інспекторські служби, що роз’яснюватимуть у закладах дошкільної та шкільної освіти, а також ресторанах та громадському транспорті правила запобігання поширення коронавірусу, а також як потрібно реагувати, якщо є підозри. 

Як раніше повідомлялося в УНН, уряд призначив Віктора Ляшка головним санітарно-епідеміологічним лікарем країни, щоб максимально організувати роботу щодо непотрапляння коронавірусу на територію України.

Українські Національні Новини

Суспільство