u-minveteraniv-proydut-ustanovchi-zbori-gromadskoyi-radi

У Мінветеранів пройдуть установчі збори Громадської ради

 • 9482 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Розпочався прийом заявок на участь в установчих зборах Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України. Термін подання документів триватиме до 28 січня. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-центр Міністерства у справах ветеранів України.

"Запрошуємо стати учасниками установчих зборів Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України представників громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України у сфері, що пов’язана з діяльністю Мінветеранів, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі й завдання діяльності", – йдеться в повідомленні.

Одною з головних вимог до участі у зборах ради зазначена подача заяви з підписом уповноваженої особи керівного органу інституту громадянського суспільства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплата міністра у справах ветеранів складає трохи більше 570 доларів

"Для участі в установчих зборах Громадської ради при Мінветеранів необхідно подати заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства", – вказали у міністерстві.

До заяви обов’язково треба додати цілу низку документів, про що із прикладами подання зазначено на сайті міністерства

Дату і місце проведення зборів Громадської ради при Мінветеранів вже визначено: 28 лютого о 10:00 у Києві, у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України. Тоді оберуть кількісний склад Громадської ради. Хто саме увійде до неї, визначать українці, віддавши свій голос у відкритому інтернет-голосуванні.

Як повідомляли УНН, 27 грудня 2018 року Кабмін затвердив положення про Міністерство у справах ветеранів. Відповідно до положення, основні завдання Міністерства – забезпечення прав та інтересів ветеранів та членів їх сімей, формування і реалізація державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни. 

Українські Національні Новини

Політика