u-melitopoli-povidolmyayut-pro-poyavu-neznayomikh-yaki-rozpuskayut-feyki-scho-u-misti-nibito-60-naselennya-pereyshlo-do-rosiyi

У Мелітополі повідомляють про появу незнайомих, які розпускають фейки, що у місті нібито 60% населення перейшло до росії

 • 153047 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Запорізька обласна військова адміністрація повідомляє, що у Мелітополі зʼявилися невідомі, які розпускають фейки, що нібито 60% населення перейшло до росії. Про це інформує УНН.

Деталі

Мешканці Мелітополя зазначають, що у місті з'явилося багато незнайомих людей, які розповсюджують плітки. Їх завозили перед 9 травня із Криму та так званої “ЛДНР”. Їх селять у порожніх будинках та квартирах. Привезені працюють по міських ринках, у скверах та парках - підсідають до людей і виводять їх на розмови, щоб нав’язати думки про те, що в місті вже нібито 60% населення перейшли на бік росії і що Україна вже забула про Мелітополь.

При цьому 15 співробітників поліції Мелітополя стали зрадниками та пішли на службу до окупантів у фейкову “народну міліцію”. Нині вони роз'їжджають містом на вкрадених іномарках.

Нагадаємо

На Запоріжжі фермерів примушують працювати за наявності спеціальних дозволів від окупаційної влади.

Українські Національні Новини

Суспільство