u-mariupoli-stratuvav-proekt-dlya-zapusku-yedinogo-e-kvitka-na-transporti

У Маріуполі стартував проект для запуску єдиного е-квитка на транспорті

 • 13610 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Маріуполь розпочав проект з впровадження Національного муніципального транспортного процесінгу для створення е-квитка на транспорті. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій, передає УНН з посиланням на пресслужбу Мінінфраструктури.

“Ми продовжуємо роботу з впровадження єдиного е-квитка на всі види транспорту. Дуже радий, що Маріуполь одним із перших розпочав цю роботу та продемонстрував ініціативу. Від 18 серпня у місті стартував проєкт з впровадження Національного муніципального транспортного процесінгу”, - зазначив Криклій.

Повідомляється, що тоді ж було проведено першу робочу зустріч, на якій було визначено етапи запуску проєкту єдиного муніципального квитка в місті, аспекти перевезення пільгових категорій громадян у межах такого проєкту, інтеграцію Національного муніципального транспортного процесінгу з існуючими транспортними системами міста, а також методи сплати за проїзд в міському транспорті.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на засіданні в середу схвалив реалізацію експериментального проекту щодо впровадження послуги з оформлення єдиного електронного квитка.

Українські Національні Новини

Економіка