u-luganskiy-oblasti-vikrili-11-faktiv-nezakonnogo-vikoristannya-radiochastotnogo-resursu

У Луганській області викрили 11 фактів незаконного використання радіочастотного ресурсу

 • 9025 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. У 2018-2019 роках на Луганщині було викрито та припинено 11 фактів незаконного використання радіочастотного ресурсу у районі проведення операції Об’єднаних сил. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Луганської військово-цивільної адміністрації.

"У 2018-2019 роках у Луганській області співробітники СБУ викрили та припинили одинадцять фактів незаконного використання радіочастотного ресурсу у районі проведення операції Об’єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Така діяльність порушує встановлені правила використання радіочастотного ресурсу та створює передумови для блокування або шкоди процесу обробки інформації, яка передається в мережах електрозв’язку, у тому числі, у радіомережах військових підрозділів та правоохоронних органів України в районі проведення ООС, зазначили у ВЦА.

"У Попаснянському, Новоайдарському районах, містах Щастя й Сєвєродонецьк оперативники спецслужби виявили факти використання радіостанцій та антенного обладнання при наявності прострочених ліцензій або взагалі без них, ведення радіопереговорів у районах, не передбачених ліцензійними умовами", - зазначено в повідомленні.

Крім того, для недопущення негативних наслідків з порушниками встановлених правил користування ресурсом проводиться роз’яснювальна робота.

"Мешканця Старобільська, який нелегально використовував радіоелектронний засіб та спричинив блокування інформації в мережі органів влади, правоохоронних органів та військових підрозділів, у минулому році притягнено до кримінальної відповідальності. Радіообладнання конфісковано у прибуток держави", - проінформували у ВЦА.

Нагадаємо, суд у Луганській області заочно засудив до 7 років позбавлення волі жінку-снайпера, яка воювала на стороні бойовиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП