u-lobovomu-zitknenni-avtomobiliv-postrazhdali-pyatero-lyudey

У лобовому зіткненні автомобілів постраждали п'ятеро людей

 • 7529 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. В Івано-Франківській області через лобове зіткнення автомобілів загинула жінка, ще п'ятеро людей травмувалися. Про це повідомляє УНН з посиланням на сектор комунікації обласного управління поліції.

"7 січня у с. Лісний Хлібичин, що на Коломийщині, трапилося лобове зіткнення автомобілів марки "Фольксваген" та "КІА". В результаті зіткнення до лікувального закладу доставлено шістьох людей: двох водіїв і чотирьох пасажирів. Відомо, що у медзакладі загинула пасажирка "КІА", решта травмованих у важкому стані", – прокоментували в поліції.

Наразі обставини аварії з'ясовуються. За попередніми даними, водій "КІА" виїхав на смугу зустрічного руху. Однак, що стало причиною такого маневру, нині з'ясовується. Крім того, у водіїв відберуть кров для перевірки стану сп'яніння, але наразі за їх життя борються медики.

"На місці працюють поліцейські. Спостерігається затор на цій ділянці дороги. Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Тривають слідчі дії", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, одна людина загинула і ще п'ятеро потрапили до лікарні внаслідок ДТП, яка сталася вчора у Запорізькій області.

Сьогодні стало відомо про ДТП в Одеській області: через зіткнення двох автівок загинула жінка, п'ятьох людей доставили в лікарню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП