u-krail-pidtverdili-anulyuvannya-litsenziy-bukmekerskiy-kontori-1xbet

У КРАІЛ підтвердили анулювання ліцензій букмекерській конторі 1xBet

 • 395301 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. У Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей підтвердили позбавлення ліцензій ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працювала в Україні під брендом 1хBet. Про це журналістам УНН повідомив член КРАІЛ Геннадій Новіков.

Деталі

На питання журналіста, чи дійсно під час сьогоднішнього засідання Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей було вирішено позбавити ліцензій 1xBet для роботи в Україні, Новіков відповів “Так”, чим підтвердив інформацію, про яку УНН повідомляла раніше.

Водночас, як повідомила журналістам в.о. голови КРАІЛ Олена Водолажко, всі подробиці щодо ліцензій 1хBet вже завтра будуть офіційно опубліковані на сайті КРАІЛ.

Нагадаємо

Компанія ТОВ “ТБК” номінально належить українським громадянам. Водночас сам бренд 1xBet, за інформацією журналістів InformNapalm, контролюється російськими громадянами Романом Семіохіним, Сергієм Каршковим та Дмитром Казоріним.

Попри це, в КРАІЛ раніше повідомляли, що не бачать російського сліду в компанії, однак після заклику Президента України Володимира Зеленського ввести санкції проти всього російського бізнесу, все ж анулювали ліцензії 1xBet.

Українські Національні Новини

Політика