u-kiyivskiy-miskiy-dityachiy-infektsiyniy-likarni-prolikuvali-vzhe-blizko-350-koronavirusnikh-patsiyentiv

У Київській міській дитячій інфекційній лікарні пролікували вже близько 350 "коронавірусних" пацієнтів

 • 14808 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов відвідав Київську міську дитячу клінічну інфекційну лікарню, у якій пролікували 348 пацієнтів, хворих на COVID-19, або з підозрою на нього. Про це він повідомив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні я перебуваю у Київській міській дитячій клінічній інфекційній лікарні. Це лікарня, яка вже 90 років, починаючи з 1930 року, надає допомогу маленьким пацієнтам, маленьким киянам. У середньому 3 тис. пацієнтам на рік надають тут медичну допомогу. І звичайно, що інфекційна лікарня зараз лікує, у тому числі хворих на COVID-19. Перший пацієнт сюди поступив 17 березня цього року. Всього пролікували 348 пацієнтів, хворих на COVID, або з підозрою на COVID-19. У тому числі, звичайно ж, це і діти, у яких була діагностована пневмонія", - сказав Максим Степанов.

Він зазначив, що продовжує відвідувати лікарні, тому що для нього дуже важливо чути лікарів, зокрема щодо того, як лікувати хворих з COVID-19, чи потрібно вдосконалювати протоколи лікування, та щодо медичної реформи.

Нагадаємо, у Київській міській лікарні №4 пролікували понад 800 пацієнтів з COVID-19 чи підозрою на нього.

Українські Національні Новини

Київ