u-kiyevi-zatrimali-grupu-narkotorgovtsiv-vilucheno-2-5-kg-kanabisu-ta-1-kg-amfetaminu

У Києві затримали групу наркоторговців: вилучено 2,5 кг канабісу та 1 кг амфетаміну

 • 17413 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У Києві під час затримання групи наркоторговців вилучили 2,5 кг канабісу та 1 кг амфетаміну, передає УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

Цитата

"... затримано групу осіб, які налагодили збут особливо небезпечних наркотичних та психотропних засобів на території столиці та їх зберігання (ч. 2 ст. 307 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Вказану групу викрито у ході реалізації третіх етапів оперативних закупок.

Надалі під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів правоохоронці вилучили близько 2,5 кг канабісу, 1 кг амфетаміну, електронні ваги, упаковки для фасування, приладдя для подрібнення рослин конопель, предмет, схожий на пістолет, а також грошові кошти в сумі близько 350 тисяч гривень, які ймовірно були отримані в результаті злочинної діяльності.

Додамо

Трьох учасників групи 1993, 1997 та 1989 р.н. затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру. Двом з них обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу третій особі.

Вилучені речові докази направлені на експертне дослідження.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо

На Закарпатті викрито наркоторговця з психотропами на 100 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП