u-kiyevi-vodiy-zbiv-politseysku-na-pishokhidnomu-perekhodi-ta-vtik

У Києві водій збив поліцейську на пішохідному переході та втік

 • 23369 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. У Києві водій на автомобілі Mercedes збив на пішохідному переході поліцейську та зник з місця події. Потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарняного закладу. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у місті Києві.

“Сьогодні близько 17 години до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на пішохідному переході на вул. Малиновського водій автомобіля марки Mercedes збив жінку і з місця пригоди втік”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що потерпілою виявилася 33-річна слідча Оболонського управління поліції. Її госпіталізували до лікарняного закладу для надання медичної допомоги в умовах стаціонару.

Для розшуку зловмисника на автомобілі у Києві було введено спеціальну поліцейську операцію. Патрульними поліцейськими його затримано та доставлено до Оболонського управління поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї автопригоди.

За результатами перевірки буде надана правова кваліфікація цій події.

Нагадаємо, на Донеччині водій скоїв наїзд на 9-річного хлопчика та зник з місця події. Правоохоронці знайшли його автомобіль, проте сам чоловік переховується. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП