u-kiyevi-pide-pid-sud-grupa-narkodileriv-u-yakikh-viluchili-tovar-na-2-mln-griven

У Києві піде під суд група наркодилерів, у яких вилучили "товар" на 2 млн гривень

 • 14188 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. У Києві судитимуть трьох чоловіків, яких підозрюють у збуті наркотиків. Так, під час обшуків, у них вилучили "товару" на суму 2 млн гривень. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

"Завершено досудове розслідування відносно трьох чоловіків, які займались виготовленням та збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території міста Києва в особливо великих розмірах (ч.ч. 2, 3 ст. 307 та ч.ч. 2, 3 ст. 309 КК України)", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що зловмисників затримали у березні 2020 року "на гарячому", безпосередньо після збуту чергової партії наркотиків.

У ході документування діяльності цієї групи правоохоронці провели 4 контрольованих закупки наркотичних речовин.
Слідством встановлено, що предметом збуту були наркотичні засоби, які доставлялись в Україну контрабандним шляхом, зокрема, кокаїн, амфетамін та пігулки МДМА.

"Під час обшуків, проведених за місцем проживання причетних осіб, вилучили значну кількість наркотичних та психотропних речовин, у тому числі розфасованих для подальшого продажу. Їх роздрібна вартість становить понад 2 млн гривень", - розповіли в прокуратурі.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Печерського районного суду міста Києва для розгляду по суті. Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Запоріжжі правоохоронці викрили масштабну схему збуту психотропних речовин на близько 24 млн гривень.

Українські Національні Новини

Київ